Lauwwarme Kaassalade met Ruscello
Bereiding:
- Was de veldsla en laat deze uitlekken.
- Was en snij de radijsjes in plakjes.
- Verkruimel de kaas.
- Veeg champignons schoon en snij ze in vieren.
- Pel en snipper de knoflook en het sjalotje.
- Verhit de olijfolie in een koekepan en fruit het sjalotje
- Voeg de champignons en de knoflook toe en bak ze ca 3 minuten.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de veldsla en de radijs over 2 borden en schenk de dressing erover.
- Voeg de kaas toe aan de champignons en laat deze licht smelten
Verdeel het warme champignon mengsel over de salade - Knip de tuinkers af en garneer de salade ermee.
Tip:
Lekker bij een sneetje heel donker bruin brood en een glas witte wijn.
Eet Smakelijk!
Lunchgerecht voor 2 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten:
– 50 gram Veldsla
– 1/2 bosje radijs
– 150 gram Ruscello kruidenkaas
– 250 gram Grotchampignons
– 1 sjalotje
– 1 teentje knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 4 eetlepels mosterd