Kruidenkaas salade met Ruscello
Bereiding:
- Snij de korstjes van de kaas en snij beide kaassoorten in kleine blokjes.
- Roer in een schaal de mayonaise, zure room en sherry tot een sausje.
- Voeg peper naar smaak toe en roer de kruiden erdoor.
- Schep tot slot de blokjes kaas erdoor.
- Laat de kaassalade minstens een uur staan om op smaak te komen.
Serveertip:
Lekker met witte broodjes of vers geroosterd brood
Eet Smakelijk!
Bereidingstijd: 20 minuten
Lekkere salade voor een buffet of een brunch
Ingrediënten voor 4 personen:
– 200 gr. Ruscello kruidenkaas
– 200 gr. belegen kaas
– 2 Eetl. mayonaise
– 2 Eetl. zure room
– 2 Eetl. medium sherry of sinaasappelsap
– Versgemalen zwarte peper
– 3 Eetl. fijngehakte basilicum
– 3 Eetl. fijngehakte bieslook