Grootmoeders kaastoast met Ruscello
Bereiding:
- Rasp de helft van de gewassen appelen met schil en roer er het citroensap en de brandwijn door.
- Schil de rest van de appelen en snijd ze in schijven.
- Beboter de sneden brood en verdeel de geraspte appel erover.
- Leg daarop dakpansgewijs de schijfjes appel en dek de sneetjes af met de Ruscello.
- Bak de toast 5-7 minuten middenin een op 200 C voorverwarmde oven.
- Garneer ze voor het opdienen met de geroosterde uienringen.
Eet Smakelijk!
Bereidingstijd: 10 minuten
Soort gerecht: Lunch/Brunch
Ingrediënten:
– 3 à 4 appelen
– 1 eetlepel citroensap
– 1 eetlepel brandewijn
– 4 sneden wittebrood
– 20 gram boter
– 4 plakken Ruscello kruidenkaas
– geroosterde uienringen