Gegratineerde Paddestoelentoast
Bereiding:
- Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in dunne repen.
- Hak het sjalotje.
- Wrijf de koekenpan in met het teentje knoflook en verhit de boter hierin.
- Bak de oesterzwammen samen met een eetlepel tijmblaadjes op een hoog vuur vijf minuten.
- Bestrooi de oesterzwammen vervolgens met peper en zout.
- Rooster de boterhammen en schep de oesterzwammen hierop.
- Leg op iedere toast een plakje geitenkaas en bestrooi de kaas met de rest van de tijmblaadjes.
- Gratineer de kaas onder de voorverwarmde ovengrill.
Eet Smakelijk!
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten:
– 100 gr Oesterzwammen
– 1 sjalotje
– 1 teentje knoflook
– 1 el boter
– 2 el verse tijmblaadjes
– peper, zout
– 2 sneetjes witbrood
– 2 dunne plakjes geitenkaas (Kavital)