Gefrituurde geitenkaasjes met abrikozensaus
Bereiding:
- Leg de abrikozen in een glazen schaal en schenk er zoveel water bij, dat de abrikozen er onder staan.
- Breng de abrikozen met het water in de magnetron aan de kook.
- Laat de abrikozen enigszins afkoelen en pureer ze vervolgens met een staafmixer.
- Breng de saus op smaak met balsamicoazijn.
- Frituur de geitenkaasjes in de hete olie goudbruin.
- Serveer de abrikozensaus bij de geitenkaasjes.
- Lekker met rösti, met zongedroogde tomaatjes en spinazie.
Tip:
Wijnadvies: Franse Côteaux de l’Aubance (Loire) of Viognier Vin de Pays de l’Ardêche
Eet Smakelijk!
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten voor 2 personen:
– 50 gram gedroogde abrikozen
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– 1 pak à 4 stuks gepaneerde geitenkaasjes
– frituurolie